
>
Зіборова, Л. Г.Шляхи вдосконалення технології гранульованих продуктів на основі яєць, отриманих методом термоформування в олії [Текст] / Л. Г. Зіборова, П. П. Пивоваров //
Зіборова, Л. Г.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 11-16.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|