
>
Розробка та оцінка якості желе, збагаченого аскорбіновою кислотою [Текст] / В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, О. В. Добровольська //
Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - Вип. 20, т. 2. - С. 159-167.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Железняк, З. В.
Добровольська, О. В.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Железняк, З. В.
Добровольська, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|