
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Обґрунтування технології паштетів з використанням функціональних білкових компонентів [Текст] / М. Б. Колеснікова, А. Хлопова //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Modern Knowledge: Research and Discoveries : Scientific Collection «InterConf+», 3rd ISPC, July 19-20, 2024. - Vancouver, 2024. - P. 382-388. - DOI https://doi.org/10.51582/interconf.19-20.07.2024.036.
Додаткові точки доступу:
Хлопова, А.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Хлопова, А.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|