
>
Наукове обґрунтування технології продуктів харчування з функціональними властивостями [Текст] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. В. Євлаш, М. Л. Серік [та ін.] //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 10-21.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|