
>
Олійник, Світлана Георгіївна.Споживча цінність хліба пшеничного з використанням борошна бульб чуфи [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга //
Олійник, Світлана Георгіївна.
"Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві" та "Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі" : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 33.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Недвіга, С. В.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Недвіга, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|