
>
Сабадош, Г. О.Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою [Текст] / Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук, Т. Б. Трощій //
Сабадош, Г. О.
Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - 2009. - Вип. 36 (2). - С. 158-161.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Трощій, Т. Б.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович
Трощій, Т. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |