
>
Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сирови-ни з метою одержання сухих продуктів [Текст] / О. І. Бабанова, С. Д. Беседа, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко //
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022.
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Беседа, С. Д.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Бабанова, О. І.
Беседа, С. Д.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|