
>
Вплив напівфабрикату білково-мінерального на структурно-механічні характеристики м’ясних виробів [Текст] / Т. М. Головко, М. Л. Серік, І. В. Шурдук //
Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2013. - № 6. - С. 30-34.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Серік, Максим Леонідович
Полупан, Валентин Вадимович
Шурдук, І. О.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Серік, Максим Леонідович
Полупан, Валентин Вадимович
Шурдук, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|