
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч.ї форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 29 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|