>
Євлаш, Вікторія Владленівна.Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинок [Текст] / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, Т. О. Євлаш //
Євлаш, Вікторія Владленівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 13-15.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Євлаш, Т. О.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Євлаш, Т. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|