>
Роєнко, Т. В.Виробництво веганської продукції на основі зернобобових культур [Текст] / Т. В. Роєнко ; наук. керівник: Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь //
Роєнко, Т. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. бітехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 49.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|