
>
Лисюк, А. І.Сучасний стан та тенденції розвитку суші-ресторанів у світі [Текст] / А. І. Лисюк, наук. керівник П. В. Смірнова //
Лисюк, А. І.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 28-29.
Додаткові точки доступу:
Смірнова, Поліна Василівна
Додаткові точки доступу:
Смірнова, Поліна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|