
>
Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології» (освіт.-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / уклад. М. О. Янчева, Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б .в.], 2019. - 34 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц.
Зміст: >
Підвищення харчової цінності продукту
Поліпшення консистенції м’ясопродуктів
Поліпшення смаку та аромату м’ясопродуктів
Стабілізація забарвлення продукту
Подовження термінів зберігання м’ясної продукції
Створення нових видів м’ясопродуктів із заданими властивостями
Додаткові точки доступу:
Ячнева , Марина Олександрівна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Підвищення харчової цінності продукту
Поліпшення консистенції м’ясопродуктів
Поліпшення смаку та аромату м’ясопродуктів
Стабілізація забарвлення продукту
Подовження термінів зберігання м’ясної продукції
Створення нових видів м’ясопродуктів із заданими властивостями
Додаткові точки доступу:
Ячнева , Марина Олександрівна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 142 |
2 | Репозітарій |