>
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи [Текст] : здобувачам ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2025. - 50 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Карбівнича, Тетяна Василівна\авт.-уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Карбівнича, Тетяна Василівна\авт.-уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|