
>
Лисюк, Г. М.Оцінка технології здобного печива з використанням продукту переробки зерна нового сорту кукурудзи високої цукристості [Текст] / Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, І. О. Шелест //
Лисюк, Г. М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 297-302.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Шелест, І. О.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Шелест, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|