
>
Tsykhanovska, I.Optimization of the prescription composition of cupcakes enriched with the food additive of the combined warehouse kombu [Text] / I. Tsykhanovska, L. Hazzavi-Rogozina, D. Kudin //
Tsykhanovska, I.
Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., 15-16 травня 2025 р. - 2025. - С. 51-53.
Додаткові точки доступу:
Hazzavi-Rogozina, Liudmyla
Kudin, D.
Додаткові точки доступу:
Hazzavi-Rogozina, Liudmyla
Kudin, D.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|