
>
Сердюк, Є. Ф.Вплив дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" на харчову цінність пшеничного хліба [Текст] / Є. Ф. Сердюк, С. Г. Олійник, О. І. Кравченко //
Сердюк, Є. Ф.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 78.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Кравченко, О. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|