
>
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії [Текст] : кол. монографія / М. І. Беляєв, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, З. О. Мазняк, А. В. Погребняк, К. О. Самойчук, В. М. Червоний. - Харків : Факт, 2019. - 276 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Беляєв, М. І.
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Дуб, Володимир Васильович
Мазняк, З. О.
Погребняк, А. В.
Самойчук, К. О.
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Беляєв, М. І.
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Гузенко, Віталій Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Дуб, Володимир Васильович
Мазняк, З. О.
Погребняк, А. В.
Самойчук, К. О.
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|