
>
Червоний, Віталій Миколайович.Шляхи підвищення ресурсо- і енергоефективності роботи закладів ресторанного господарства [Текст] / В. М. Червоний, В. І. Горбенко, Г. М. Постнов //
Червоний, Віталій Миколайович.
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 30-31.
Додаткові точки доступу:
Горбенко, В. І.
Постнов, Геннадій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Горбенко, В. І.
Постнов, Геннадій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|