
>
The impact of cryogenic freezing and non-enzymatic catalysis on destruction of inulin-proteic nanocomlexes of topinambour to monomers [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, K. Balabai, S. Loseva //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2(20). - С. 7-26.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Balabai, K.
Loseva, Svitlana
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Balabai, K.
Loseva, Svitlana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|