
>
Розробка технології приготування м’ясних січених виробів з використанням інфрачервоного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, Д. А. Чепурний, А. Ю. Крівуля, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова //
Збірник наук. пр. молодих учених, аспірантів та студентів. - Одеса : ОНАХТ, 2015. - С. 253-254.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Чепурний, Д. А.
Крівуля, А. Ю.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Чепурний, Д. А.
Крівуля, А. Ю.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|