
>
Янчева, Марина Олександрівна.Розробка сумішей добавок для реструктурування м'яса [Текст] / М. О. Янчева, А. Т. Інжиянц //
Янчева, Марина Олександрівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 135-136.
Додаткові точки доступу:
Інжиянц, А. Т.
Додаткові точки доступу:
Інжиянц, А. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|