.
Аналіз способів подрібнення зернових кормів стосовно їх енергоємності [Текст] / Є. І. Кудінов, І. Г. Бойко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, . - Вип. 95: Сучасні проблеми вдосконалення техн. систем і технологій у тваринництві. - С. 24-28.. - Бібліогр.: с. 27.
(Шифр в БД 636.002.5(06)/В 53-136279)
Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
В статті розглянуті найпоширеніші способи подрібнення зернових кормів, конструкції подрібнювачів, виконано їх порівняльний аналіз стосовно енергетичних затрат на процес подрібнення та намічені шляхи удосконалення їх конструкцій.
В статье рассмотрены самые распространенные способы измельчения зерновых кормов, конструкции измельчителей, выполнен их сравнительный анализ на предмет энергетических затрат на процесс дробления и намечены пути совершенствования их конструкций.
Додаткові точки доступу: