
>
Слєпов, Р. О.Санітарно-гігієнічна характеристика кількісних змін мікрофлори замороженої яловичини в процесі зберігання [Текст] / Р. О. Слєпов ; наук. керівник І. О. Жукова //
Слєпов, Р. О.
Дні студентської науки у ветеринарній медицині : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти, Держ. біотехнол. ун-т, 08 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 205-207.
Додаткові точки доступу:
Жукова, Ірина Олексіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Жукова, Ірина Олексіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|