>
Крилов, В. О.Сучасні способи пакування м’ясних продуктів [Текст] / В. О. Крилов ; наук. керівник Н. Г. Гринченко //
Крилов, В. О.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 87.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |