
>
Експериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого соку [Текст] / О. І. Черевко, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 75-85.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Маяк, Ольга Анатоліївна
Костенко, Станіслав Миколайович
Сардаров, А. М.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Маяк, Ольга Анатоліївна
Костенко, Станіслав Миколайович
Сардаров, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|