
>
Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби та вміст аміно-аміачного азоту при гіпотермічному зберіганні [Текст] / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, І. С. Пілюгіна, О. В. Фалько, В. В. Чижевський //
Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2023. - Т. 29, № 5. - С. 100-110.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Фалько, О. В.
Чижевський, В. В.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Фалько, О. В.
Чижевський, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|