
>
Методичні вказівки до проходження педагогічної практики «Технологія викладання фахових дисциплін» та підготовки звіту [Текст] : для здобувачів другого курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / авт.-уклад.: С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|