>
Наскрізна програма практики [Текст] : для здобувачів ступеня вищ. освіти магістр спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форм навчання / авт.-уклад.: П. П. Пивоваров, Т. В. Черемська, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 20 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Радченко, Анна Едуардівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович\авт.-уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Радченко, Анна Едуардівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|