
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 51-52.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |