
>
Dromenko, O..Influence of morphological structure of pork on thermophysical characteristics in the process of freezing-defrost [Text] / O. Dromenko, M. Yancheva, O. Bogaditsa //
Dromenko, O..
Technical science: key aspects: the analysis of trends and devepment prospects : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference, Prague, July 2–3, 2021. - Prague : Baltija Publishing. - С. 75-79.
Додаткові точки доступу:
Yancheva, M.
Bogaditsa, O.
Додаткові точки доступу:
Yancheva, M.
Bogaditsa, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|