
>
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, О. Г. Дьяков. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 151 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Дьяков, Олександр Георгієвич
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Дьяков, Олександр Георгієвич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|