
>
Дейниченко, Григорий Викторович.Использование пахты для получения молочно-белкового концентрата [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. И. Юдина //
Дейниченко, Григорий Викторович.
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 23-26.
Додаткові точки доступу:
Юдина, Т. И.
Додаткові точки доступу:
Юдина, Т. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|