
>
Новік, Г. В.Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів [Текст] / Г. В. Новік, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк //
Новік, Г. В.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 80-81.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Лисюк, Г. М.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Лисюк, Г. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|