
>
Комплексні дослідження показників якості й розробка технології реструктурованих м’ясних напівфабрикатів з яловичини [Текст] / А. Т. Інжиянц, О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, В. А. Большакова //
.
Додаткові точки доступу:
Інжиянц, А. Т.
Дроменко, Олена Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Інжиянц, А. Т.
Дроменко, Олена Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|