
>
Roasting conditions and quality coffee: the empirically optimised process [Electronic resource] / N. Vakaryk, A. Sachko, O. Sema, I. Kobasa, S. Gubsky //
Acta Innovations. - 2023. - Vol. 2023, Issue 49. - P. 31-38. - DOI 10.32933/ActaInnovations.49.3.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Vakaryk, N.
Sachko, A.
Sema, O.
Kobasa, I.
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Vakaryk, N.
Sachko, A.
Sema, O.
Kobasa, I.
Gubsky, Sergey
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |