
>
Вплив температури та глибини вакууму на вологість під час концентрування пряно-ароматичних овочів в НВЧ полі за умов вакуумування [Текст] / В. М. Михайлов, Ю. І. Єфремов, М. О. Карєв, С. В. Михайлова //
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.- практ. конф., м. Харків, 3-4 листоп. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 53-54.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Карєв, М. О.
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Карєв, М. О.
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|