
>
Investigation of the effectiveness of using whey powder to reduce the toxicity of the water/alcohol mixture [Electronic resource] / V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Polupan, S. Sorokina, D. Odarchenko //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 71-77. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2364.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kolesnyk, Victoria
Penkina, N.
Polupan, V.
Sorokina, Svetlana
Odarchenko, Dmytro
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kolesnyk, Victoria
Penkina, N.
Polupan, V.
Sorokina, Svetlana
Odarchenko, Dmytro
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |