
>
Дослідження тривалості теплової обробки та виходу січених кулінарних виробів після жаріння в умовах осьового стиснення між двома пластинами [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Н. В. Івченко, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України, 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 290-292.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Івченко, Н. В.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Івченко, Н. В.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|