
>
Карасенко, К. Л.Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства [Текст] / К. Л. Карасенко, Н. В. Чорна, А. М. Набокова //
Карасенко, К. Л.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 26.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Набокова, А. М.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Набокова, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|