
>
Субота, Д. С.Біохімічні особливості ферментації як основи виробництва харчових продуктів [Текст] / Д. С. Субота, Н. І. Гладка, В. О. Приходченко //
Субота, Д. С.
Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 14-15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025.
Додаткові точки доступу:
Гладка, Наталія Іванівна
Приходченко, Віта Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Гладка, Наталія Іванівна
Приходченко, Віта Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|