>
Субота, Д. С.Біохімічні особливості ферментації як основи виробництва харчових продуктів [Текст] / Д. С. Субота, Н. І. Гладка, В. О. Приходченко //
Субота, Д. С.
Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 14-15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 52-53.
Додаткові точки доступу:
Гладка, Наталія Іванівна
Приходченко, Віта Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Гладка, Наталія Іванівна
Приходченко, Віта Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |