
>
Золотухіна, Інна Василівна.Визначення режимів фризерування морозива на основі сироватки [Текст] / І. В. Золотухіна, І. М. Бєляєва //
Золотухіна, Інна Василівна.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 53-54.
Додаткові точки доступу:
Бєляєва, Інна Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Бєляєва, Інна Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |