
>
Орищенко, В. Б.Використання напівфабрикату жирового у рецептурному складі замороженої десертної продукції [Текст] / В. Б. Орищенко, С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко //
Орищенко, В. Б.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 73.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Лісніченко, Олена Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Лісніченко, Олена Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|