
>
Погожих, Микола Іванович.Застосування методу термодинамічних потенціалів для дослідження процессу ЗТП-сушіння [Текст] / М. І. Погожих, М. М. Цуркан //
Погожих, Микола Іванович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 143-150.
Додаткові точки доступу:
Цуркан, М. М.
Додаткові точки доступу:
Цуркан, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|