
>
Технологія консервованих продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу / уклад.: Ю. П. Какадій, Т. В. Котюк, О. С. Погарський. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 25 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Какадій, Ю. П.\уклад.\
Котюк, Т. В.\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Какадій, Ю. П.\уклад.\
Котюк, Т. В.\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |