>
Перцевой, Федір Всеволодович.Дослідження впливу борошна кукурудзи та олії рослинної на зміну температури плавлення сирного продукту м’якого [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : збірник ст. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Львів. ін-т економіки і туризму. - Львів : ЛІЕТ, 2010. - С. 103-105.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|