>
Самойленко, Д. В.Кокосове борошно як новий інгредієнт у виробництві хліба [Текст] / Д. В. Самойленко ; наук. керівник Г. В. Степанькова //
Самойленко, Д. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 131.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина Вячеславівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |