
>
Янчев, А. В.Організаційні аспекти аудиту витрат підприємств ресторанного господарства за процесним підходом [Текст] / А. В. Янчев, Л. О. Кирильєва, Д. Д. Шеховцова //
Янчев, А. В.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 51-52.
Додаткові точки доступу:
Кирильєва, Людмила Олексіївна
Шеховцова, Д. Д.
Додаткові точки доступу:
Кирильєва, Людмила Олексіївна
Шеховцова, Д. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|