
>
Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками [Текст] / Д. А. Ратушна ; наук. керівник: Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва, Ю. Г. Наконечна //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 1. - С. 163.
Додаткові точки доступу:
Ратушна, Д. А.
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Наконечна, Ю. Г.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ратушна, Д. А.
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\наук. керівник\
Наконечна, Ю. Г.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |