
>
Коренець, Ю. М.Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'яса [Текст] / Ю. М. Коренець, Г. М. Постнов, В. М. Червоний //
Коренець, Ю. М.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 155-156.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |